20% kedvezmény minden csiszológépre! Kedvezménykód: "DRILL20"!

Bejelentkezés

Számlaegyenleg

Általános nyereményjáték szabályok

Az alábbi szabályok az összes nyereményjátékra vonatkoznak, amelyek a kihirdetésükkor tartalmazzák a https://www.naninails.sk/pravidla-sutaze/vseobecna-pravidla-soutezi/hivatkozást.

Kedves körömépítő rajongó, szeretne velünk játszani? Akkor olvasson tovább

Minden, amit tudnia kell (rövidített szabályzat, 1 percig tart elolvasni):

A nyereményjáték bejegyzése vagy az e-mail mindig tartalmazza az alábbi információkat, amelyekre fordítson kellő figyelmet:

 • mikortól meddig tart a játék
 • mit kell tennie, hogy esélye legyen a nyereményre
 • mi a nyeremény
 • mikor tudja meg, hogy nyert-e
 • a nyertes kiválasztásának a módja

A játékban részt vehet, ha:

 • van személyi igazolványa (tehát elmúlt 15 éves)
 • abban az országban él, amelyben a játékot szervezzük
 • ismeri, megérti és betartja a szabályokat

A nyereményről szólva:

 • Nyert? Erről legkésőbb a játék lezárását követő 10 munkanapon belül tudomást szerez.
 • A nyereményt csak akkor nyerheti meg, ha betartja az összes szabályt, és a játék feladványát megoldja.
 • Ne csaljon, mi úgyis rájövünk, és ezzel az Ön számára a játék véget ért.
 • Ha Ön nyer, és 72 órán belül nem válaszol nekünk, a nyereményt egy másik résztvevő kapja.
 • Szükségünk lesz az Ön kapcsolatfelvételi adataira, hogy átadhassuk Önnek a nyereményt. Ne aggódjon, az adatai nálunk biztonságban lesznek. Hogy miképpen kezeljük őket, megtudhatja itt.
 • Az Instagram nyereményjáték nyertesének nyilvános profillal kell rendelkeznie.

Teljes szabályzat

A NaniNails s.r.o. által szervezett nyereményjátékok általános szabályai

NaniNail s.r.o., statisztikai számjel – 29391920, a továbbiakban „Szervező“, időnként nyereményjátékokat szervez, amelyeket a Facebook közösségi hálózati profilján keresztül hirdet meg (https://www.facebook.com/naninailscz/; https://www.facebook.com/naninailssk/; https://www.facebook.com/naninailsro/) és az Instagram közösségi hálózaton lévő profilján keresztül (https://www.instagram.com/naninails_shop/) vagy a feliratkozó megfelelően megerősített hírlevelében küldött e-mailben.

A Szervező nem garantálja a nyereményről szóló értesítés kézbesítését, illetve a nyeremény kézbesítését.

A játék résztvevője tudomásul veszi továbbá, hogy az üzenet- és adatátvitel teljesítménye és sebessége (valamint a Szervező válaszának a sebessége) a kiszolgáló technológián múlik. A Szervező nem tudja teljes mértékben ellenőrizni azokat az előre nem látható eseményeket és tényezőket (pl. kapcsolódási hibák, áramkimaradások stb.), amelyek lelassíthatják vagy átmenetileg megszakíthatják a játék kommunikációját, és kizár minden, a fentiekből eredő felelősséget.

A szervező fenntartja indokolt esetben kártérítés nélkül a verseny lerövidítésére, elhalasztására, megszakítására, akár a nyertes kiválasztása nélkül.

A szervező fenntartja a jogot, hogy a verseny szabályait írásban megváltoztassa, az eredeti szabályok helyén. Ez a módosítás a közzétételt követően lép hatályba.

A játékot semmilyen módon nem szponzorálja vagy kezeli az a közösségi hálózat, amelyen keresztül szervezik (Facebook, Instagram) vagy más információs szolgáltató (MailChimp).

A játék kihirdetése

A nyereményjátékot kihirdető bejegyzés vagy e-mail mindig tartalmazza a játékkal kapcsolatos főbb információkat, nevezetesen: a játék időtartama, a játék alapelve, a nyeremény típusa, a nyertesek kihirdetésének időpontja, a nyertesek kiválasztásának a módja.

A játékban való részvétel

A játékban részt vehet minden olyan 15. életévét betöltött személy, aki azon ország területén él, ahol a Szervező a játékot működteti és szervezi (Csehország, Szlovákia vagy Románia), és aki ismeri a versenyre vonatkozó valamennyi szabályt, feltéve, hogy betartja és elfogadja a szabályokat.

A nyertes kiválasztása és kihirdetése

A játékban való részvétel valamennyi feltételének megfelelő nyertes a játék kihirdetésében meghatározott módszer alapján kerül kiválasztásra (lásd A játék kihirdetése). A játékkihirdetés módja a játék jellegének megfelelően történik. Az eredmény kihirdetésére mindig legkésőbb a játék lezárását követő 10 munkanapon belül kerül sor.

A nyertest a nyereményéről a játék bejegyzése alatti kommentben (Facebook és Instagram nyereményjátékok esetén) a profilja megjelölésével értesítjük, és felhívjuk a nyeremény átadásához szükséges személyes adatok megadására, amelyek alapján kerül sor a nyeremény átadására.

A nyertest a nyereményről a kihirdető bejegyzésen keresztül is értesíthetjük, ahol megjelöljük, vagy privát üzenetben vagy e-mailben (amennyiben ez a játék típusával összhangban lesz).

Ha a nyertes az első kapcsolatfelvételtől számított 72 órán belül nem válaszol a Szervező felhívására, a Szervezőnek jogában áll egy másik nyertest választani, aki megfelel a játékszabályoknak, vagy (pl. ha nincs más alkalmas jelölt a nyereményre) a nyeremény a Szervező javára elveszik. Ezáltal az eredeti nyertes a nyereményhez való jogát semmilyen módon nem érvényesítheti.

Az Instagramon zajló játék nyertesének nyilvános profillal kell rendelkeznie.

A nyertes véletlenszerű generálása esetén (pl. a Facebookon a játékbejegyzés alatti kommentek egyikének kiválasztása) a Szervező a kommentek véletlenszerű generálására szolgáló weboldalt használja. https://commentpicker.com/.

Kizárás a játékból

A Szervező alkalmazottai, a hozzájuk közel álló személyek, valamint a játék szervezésében részt vevő egyéb jogi és természetes személyek, azok alkalmazottai és hozzátartozói a nyereményjátékban nem vehetnek részt. A játékban való részvétel esetén nem jogosultak a nyereményre.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül és a játék szakaszától függetlenül kizárjon a játékból minden olyan résztvevőt, akit alaposan gyanúsít tisztességtelen vagy csalárd magatartással (pl. az eredmények vagy szavazatok manipulálása, az eredeti résztvevő által nem bizonyítható művek vagy fényképek bemutatása, csalás vagy hamis profilok stb.), a nyereményjáték általános szabályainak megsértésével, vagy a Facebook vagy Instagram közösségi oldalak szabályainak a megsértésével. Ebben az esetben a nyereményre, kártérítésre vagy pótnyereményre a játékból kizárt személynek nincs joga.

A nyereményjátékban való részvétel és a nyeremények jogi úton nem érvényesíthetők.

A játék nyereményei

A játék valamennyi nyereményét a Szervező biztosítja. A nyeremény átvételével a nyertes teljes felelősséget vállal minden olyan kárért vagy sérülésért, amely őt vagy harmadik felet a nyeremény használata során érheti. A Szervező nem vállal felelősséget a nyeremény felelőtlen használatából eredő károkért.

A nyeremény minőségével való elégedetlenség esetén a nyertesnek lehetősége van a termékre a Panaszkezelési eljárásalapján panaszt benyújtani, amely értelmében a panaszkezelés eredménye (elfogadása vagy elutasítása) is szabályozott.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a kijelölt nyereményt egy hasonló típusú nyereménnyel helyettesítse, ha - bármilyen okból - az eredeti nyeremény nem áll rendelkezésre. Ebben vagy bármely más esetben a nyertes nem jogosult a nyereménynek megfelelő pénzösszeg kifizetésére.

Személyes adatvédelem és a személyes adatok kezelése

A játék nyertese engedélyt ad a Szervezőnek az általa megadott személyes adatok ( általában név, vezetéknév, becenév, cím, telefonszám, e-mail-cím) kezelésére a nyertessel való kapcsolatfelvétel és a nyeremény átadása céljából.

A játékban való részvétellel minden résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező a neveket, beceneveket és a játék kommentjeinek a tartalmát (általában szöveget, fényképeket) marketing- és promóciós célokra térítésmentesen felhasználja.

A résztvevő hozzájárul ahhoz is, hogy az általa megadott e-mail-címet a Szervező kereskedelmi értesítések küldése céljából felvegye egy kapcsolattartói adatbázisba, amelyről bármikor leiratkozhat.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan kezeljük az Ön személyes adatait, nézze meg itt.

Jelen szabályzat 2018. szeptember 1-től érvényes és hatályos.

arrow car cart clock hat letters menu kocka_7 kocka_11 kocka_3 nani3 kocka_6 kocka_8 kocka_5 nani5 kocka_2 kocka_10 kocka_vanoce_10 kocka_2 kocka_1 kocka_12 kocka_4 person search star