20% kedvezmény minden csiszológépre! Kedvezménykód: "DRILL20"!

Bejelentkezés

Számlaegyenleg

Díszítés

kocka-2

MessageOK dotazy

Akril

Keverhetem az akrilport az UV-géllel?

Igen, keverheti. Viszont inkább a gélt vigye fel az ecsetre, majd mártsa az akrilba. Ha a tégelyben keveri őket össze, a gél másnapra megkeményedhet. Esetleg kipróbálhatja a mi akrilgélünket, amely (már a neve alapján is) a gél és az akril keverékét tartalmazza, és így nem áll fenn a csomósodás vagy a megkeményedés kockázata a tégelyben.

Mit tegyek, ha az akril túl gyorsan megkeményedik?

Ha az akrilfestékkel való munka során a lassabb tempót kedveli, a hagyományos helyett használhatja a lassító segédfolyadékot. Így rengeteg ideje lesz a tökéletes körömformázásra.

 

Használhatok színes géleket és gél lakkokat az akrilon?

Természetesen, igen. Az UV-gélek és a gél lakkok is jól tartanak az akrilon.

Milyen az akril körömépítés menete?

Óvatosan nyomja a körömágybőrt a narancsfa pálcával a szélekhez. Segíthet magán a "Cuticle Remover" körömágybőr lágyítóval. A körmöt bevonhatja Nail Prep-pel, ami nem tartozik a készlethez, de zsírtalanítja a körmöt, és hozzájárul a Primer jobb tapadásához. Mattítsa az egész körmöt egy bufferrel, hogy ne maradjanak a körmön fényes területek. Ezzel megakadályozza, hogy az akril később leváljon a körömről.

Válassza ki a megfelelő tip méretet úgy, hogy a különböző méreteket egyenként a köröm mellé teszi. Vigyen fel ragasztót a tip megfelelő méretű kontakt sávjára. 45°-os szögben vigye fel a körömre - így elkerülheti, hogy a ragasztóban fertőzéseket vagy gombásodást okozó légbuborékok keletkezzenek. Törölje le a felesleges ragasztót egy szálmentes törlővel. Vágja le a tip-et egy tipvágóval a kívánt hosszúságra és formára. Úgy reszelje le az átmenetet a tip és a köröm között, hogy ne legyen látható. De ne a saját körmét reszelje! Ismét mattítsa az egész körmöt egy bufferrel. Vigye fel a körömre az Acid Primer-t, hogy az akril jobban tapadjon és hagyja megszáradni.

Készítse elő a segédfolyadékot egy üvegtálba, az akrilport és egy ecsetet. Mártsa az ecsetet a segédfolyadékba, majd az akrilporba. Az ecset hegyével formáljon egy kis golyót, és vigye fel az előkészített körömre. Vigyázat, csinálja gyorsan - az akril gyorsan szárad és megkeményedik! Ha például fehér körömvéget szeretne, először vigye fel a fehér akrilport, majd az átlátszó akrilport. Ezután reszelje a körmöt a kívánt formára, és vigye fel a top coat-ot, hogy ragyogóan csillogjon.

Végül kezelje a köröm környékét bőrtápláló olajjal. És már kész is a körömépítés!

Általános kérdések

Visszaküldhetem az árut vagy kicseréltethetem?

Nem találta el a gél lakk árnyalatát vagy a terméket nem így képzelte el? Az árucserére nem kell várakoznia, ugyanis a pénzét haladéktalanul visszaküldjük a bankszámlájára. Csak töltse ki a mi online űrlapunkat, a nem használt árut gondosan becsomagolja és elviszi bármelyik Packeta átvételi pontra. Ott bejelenti a 92061899 kódot, valamint a nevét és vezetéknevét vagy a rendelése számát. Az ilyen módon lebonyolított áruvisszaküldés teljesen INGYENES. Vagy az árut elküldheti a NaniNails s.r.o., K Čističce 218, 73925 Sviadnov címre. Kérjük, ne küldje utánvétellel, az így küldött csomagokat nem vesszük át. Amint kézhez kapjuk a visszaküldött árut, azonnal visszaküldjük a pénzt az Ön számlájára.

Mi a panaszkezelési eljárás menete?

Nem működik az UV/LED-lámpája, vagy esetleg sérült árut kapott? Panaszát gond nélkül benyújthatja az online panaszbejelentő űrlapunkon keresztül.

Hogyan törölhetem a rendelést vagy hozzáadhatok termékeket egy meglévő rendeléshez?

A termékek hozzáadása egy már létrehozott rendeléshez csak akkor lehetséges, ha a rendelés még nincs kifizetve, vagy ha Ön az utánvétes kifizetést választotta. Ebben az esetben (a teljes rendelés törlése esetén is) írja meg kérését az info@naninails.hu e-mail-címre. A termékek hozzáadása egy már kifizetett rendeléshez nem lehetséges.

A GoPay fizetés nem ment át, hogyan változtathatom meg a kifizetés módját?

Ha a kártyás fizetés sikertelen, a GoPay fizetési átjáró átirányítja Önt a Törlés oldalra, ahol megismételheti a kártyás fizetést, vagy megváltoztathatja a fizetési módot banki átutalásra vagy utánvétre.

Ha most megrendelem az árut, mikor kapom meg?

Az utánvéttel vagy online bankkártyával fizetett rendeléseket, amelyeket 15:00 óra előtt hoz létre, még aznap elküldjük. Ha később adja le rendelését, a következő munkanapon szállítjuk. Amint átadjuk a szállítmányt a fuvarozónak, SMS-ben vagy e-mailben értesítjük Önt. Ettől a pillanattól indul a fuvarozó határideje, amelyen belül ki kell kézbesítenie a csomagot. A különböző fuvarozók különböző határidőkön belül dolgoznak:

Packeta - Szállítás címre – 2 munkanapon belül

Fáma Futár - Csomag – 2 munkanapon belül

Packeta - Átvevőpont – 2 munkanapon belül

Miért kötött meg annyira az UV-gél vagy a gél lakk?

Minden anyag megfelelő tárolást és kezelést igényel, ami garantálja a hosszú élettartamukat. Az egyes termékek csomagolásán megtalálja, hogyan kell kezelni őket. Ne tárolja az anyagokat a fűtés közelében, és ne tegye ki őket hirtelen hőmérséklet-változásnak. Kerülje a közvetlen napfényt, amikor velük dolgozik - bár a friss levegőn való munka kellemes, a nap UV-sugarai gondoskodnak kedvenc gélje vagy gél lakkja nagyon gyors megkötéséről.

A termékfotón látható árnyalat valóban megfelel a valóságnak?

A NaniNails-nél tudjuk, hogy a gyártók által mellékelt termékfotók sokszor megtévesztők, és az otthon kipróbált árnyalat nem egyezik azzal, amit a webáruházban látott. Ezért minden termékünket mi magunk fotóztuk újra, a grafikai szerkesztéssel finomítottuk, amit a fényképezőgép nem rögzített jól, és csak ezeken a fotókon láthatja most az összes UV-gélt, gél lakkot, díszítést stb. De ez csak az a része, amit mi befolyásolhatunk. Az, hogy milyen eszközön vagy monitoron nézi a képet, szintén nagyszerepet játszik az egyes árnyalatok megjelenítésében. Ha nem biztos benne, hogy a számítógépe monitorszínei megfelelőek, akkor egy nagy fényerejű kijelzős okostelefonon nézze meg a képet. Ha még ekkor sem biztos benne, forduljon hozzánk - mindig kéznél van az összes árnyalat, és össze tudjuk hasonlítani őket Önnek.

Önöktől vettem UV/LED-lámpát, az összes géljük megköt benne?

Igen, minden színes gél és gél lakk a megvásárolt UV/LED-lámpában megköt.

Szeretnék venni egy körömépítő készletet, de vajon tényleg minden benne van, amire szükségem lesz hozzá? Kell még vennem hozzá valamit?

Ne aggódjon, amint kinyitja a készletet, meglátja, hogy tényleg nem hiányzik semmi - mi mindenre gondoltunk Ön helyett. Amit azonban nem tudunk megtippelni, az az Ön ízlése :). Ezért mindenképpen javasoljuk, hogy a készlethez vásárolja meg a kedvenc színes géljeit vagy gél lakkjait, a különféle díszítéseket és csillámokat. Így lesznek az első körmei tökéletesek!

Használhatom a gél lakkot, majd rá az UV gélt, és fordítva?

Ha azt szeretné, hogy munkájának eredménye hibátlan és szavatolt legyen, akkor ezt a két anyagot nem érdemes kombinálni. De semmi sem gátolja, hogy kísérletezzen egy kicsit! A gél lakkok általában jól kijönnek az UV-gélekkel, így nyugodtan kipróbálhatja a kombinációjukat. Néhány ügyfelem szereti UV-géllel formázni a körmét, majd gél lakkot használ színes rétegként. Ezáltal elkerülhető az ecsetek vagy a kifolyt és beragadt tégelyek ismételt tisztítása. Sajnos nem tudom garantálni az ilyen megoldások eredményét.

Hogyan kell használni a Primer-t és a Prep-et, és mi a különbség közöttük?

Mindkét készítmény a körmök előkészítésére szolgál. Ezek olyan folyadékok, amelyeket zsírtalanításra készültek, vagy gél, vagy a gél lakk tapadását segítik. A prep fertőtleníti és zsírtalanítja a köröm felületét. A primer biztosítja, hogy a gél vagy gél lakk jól tapadjon a körömre - a felvitele után ugyanis a körömfelszín egy kissé ragacsos lesz.
Mindkét folyadékot használhatja. Először vigye fel a prep-et, és hagyja a levegőn megszáradni. Aztán vigye fel a primer-t.
Különbséget teszünk a savmentes és savas primerek között. A savas primer az akril körömépítés előtt használatos, a savmentes pedig a gél lakk és az UV-gél alá. Figyelem - ha nagyon sérült a körme, a savas primert inkább hagyja ki.

Mi a különbség az UV-gél és a gél lakk között?

Az UV-gélt a körömágy meghosszabbítására használják. A vele való munka azonban gyakorlatot és némi ügyességet igényel, mivel a körmöt - akár sablonokkal, akár köröm tip-ekkel - kell formázni. A gél lakk viszont a hagyományos körömlakkokhoz hasonlóan a természetes körmön is alkalmazható. Az egyetlen különbség az, hogy a gél lakk a műkörmös UV- vagy LED-lámpában köt meg. Ezáltal a szépen kidolgozott körmök akár több hétig is kitartanak, ha megfelelően csinálja. Ez teszi alkalmassá még a körömépítés terén kezdők számára is.

Csak Önön múlik, hogy a körömépítés melyik módja mellett dönt. Ha decens és természetes megjelenésre vágyik, használjon gél lakkot. Ha a hosszú, ápolt köröm az álma, akkor válassza az UV-géllel történő körömépítést. De ne feledje, hogy a körme tovább fog nőni, ezért fontos, hogy időben feltöltse.

 

Díszítés

A bedörzsölhető pigment alkalmazása után másnap miért válik le az egész réteg?

Valószínűleg a pigment nem égett hozzá rendesen a végső fedőlakkhoz. A bedörzsölhető pigment felvitele után alaposan porolja le a körmöt, hogy eltávolítsa a pigmentmaradványokat. Fontos a megfelelő fedőlakk használata is. A mi javaslatunk a Chromatic Mirror Finish, amelyet kifejezetten a bedörzsölhető pigmentek használatára terveztek. A felvitelkor ügyeljen arra, hogy a köröm teljes felületét, beleértve a széleket is, befedje. Ez tökéletesen lezárja a réteget, és nem fog leválni.

Hogyan kell kezelni a nyomda lemezeket? Miért nem tudom átvinni a mintákat a nyomda lemezről? A nyomdához szükségem van speciális lakkra?

A nyomdával való sikeres munkavégzéshez speciális nyomda lakk szükséges (stamping nail polish). A közönséges lakk általában nem nyomtatja a mintát, mert a lakk nem eléggé pigmentált. A különböző nyomdatípusok felülete is eltérő, így például, ha puha, átlátszó szilikonnyomdával dolgozik, óvatosan nyomja rá a lemezre, és a minta bele fog nyomódni. Ha nem átlátszó guminyomdával dolgozik, erősebben kell rányomnia. Miután átvitte a mintát a körömre, vigyen fel a körömre top coat-ot, hogy megelőzze a minta lekopását.

Hogyan készül a babyboomer?

A babyboomer-ről rengeteget írtam a blogomban. Erről többet megtudhat a“Mikor válunk éretté a babyboomer-re” című cikkemből.

Hogyan kell alkalmazni a csillámot?

A csillám többféleképpen is használható. Összekeverheti egy átlátszó géllel, majd ecsettel felviheti a körömre, vagy vékony réteg gélt vihet fel a körömre, és a csillámot a tetejére szórhatja.

Hogyan kell kezelni a vizes matricákat?

Vágja körbe a vizes matricát a kiválasztott minta körül. Tegye ezt a darabot néhány másodpercre egy tálka vízbe. Szedje ki, szárítsa meg, és vigyen fel átlátszó körömlakkot vagy egy vékony réteg gélt a körömre.

Hogyan dörzsöljük be a pigmentet? Miért nem lehet bedörzsölni?

A speciális bedörzsölhető pigmenteket applikátorokkal viszik fel a megkötött fixálómentes fedőlakkra. A bedörzsöléshez az ujjait is használhatja. Nem tudja bedörzsölni a pigmentet? Győződjön meg róla, hogy valóban bedörzsölhető-e - lehetséges, hogy a fixáló gél ragacsára kell felvinni.

Gél lakk

Hogyan kell felvinni a gél lakkot? Milyen dolgokra van hozzá szükségem?

Az eljáráshoz szükség van néhány alapvető dologra, amelyeket a műkörmös készleteinkben megtalál:

 • műkörmös UV-lámpa
 • Gél lakkok - alapozók, színes gél lakk és fedőlakk
 • Primer
 • Narancsfa pálca
 • Szálmentes törlők
 • Reszelő
 • Buffer
 • Körömtápláló olaj

Óvatosan nyomja a körömágybőrt a narancsfa pálcával a szélekhez. Segíthet magán a "Cuticle Remover" körömágybőr lágyítóval.

A körmöket bevonhatja Nail Prep-pel, amely zsírtalanítja a körmöket és a Primer jobb tapadását biztosítja.
Mattítsa az egész körmöt egy bufferrel, hogy ne maradjanak a körmön fényes területek. Ezzel megakadályozza, hogy a gél később leváljon a körömről. Vigye fel a Primer-t vagy a Primer Bonder-t a körömre. Ez a levegőn is megszárad, és a hozzájárul a gél lakk jobb tapadásához.
Vigyen fel egy vékony réteg Base / Top gél lakkot a körmökre. Ez egyszerre szolgál alapozó és végső rétegként. Hagyja az UV-lámpában 2 percig megkötni.

A fixálót ne törölje le, folytassa a színes gél lakk felvitelét. Ha szükséges, vigyen fel egy második réteg színes gél lakkot. A fixálót ne törölje le.
Csillám használatát tervezi? Vagy más díszítést? Akkor ennek most jött el az ideje! A csillámot közvetlenül a fixálóra viheti fel, majd folytassa a következő lépéssel.
Az eredményt fixálja a Base / Top gél lakkal, majd hagyja megkötni 2 - 3 percig. Végül a fixálót letörölheti. A körmök csillogóan gyönyörűek lesznek!

Végül, kényeztesse kezét egy olajos masszázzsal, amely elősegíti a körömágybőr és a körömágy regenerálódását.

Hogyan kell eltávolítani a gél lakkot? Mire van hozzá szükségem?

A gél lakkot acetonos alufóliás módszerrel lehet eltávolítani.

Az eltávolításához szükséges eszközök:

 • Aceton (tisztán, de tartalmazhat illatanyagot, viszont nem tartalmazhat lanolint vagy más kezelő hatású összetevőket)
 • Vastagabb reszelő, a 80. sz. javasoljuk
 • Szálmentes törlőlapka
 • Konyhai alufólia
 • narancsfa pálca vagy nem fémből készült bőrfeltoló
 • Körömtápláló olaj vagy krém

Az eltávolítás menete:

 1. A gél lakk felső rétegét reszelővel bolyhosítsa fel.
 2. Csiszolja le a lehető legtöbb gél lakkot - de csak a fényes fedőlakkot és a szín egy részét. Soha ne csiszolja a természetes körömfelületet. Megsérülhet.
 3. Készítsen elő egy négyzet szálmentes törlőt és egy elegendő szélességű konyhai alufóliát.
 4. A törlőlapkát alaposan áztassa be a tiszta acetonba. Ne spóroljon a folyadékkal.
 5. Vigye fel az átitatott törlőlapkát a gél lakktól lecsiszolt körömre, majd tekerje be az ujját fóliával, hogy egy fényes gyűszű jöjjön létre, ami a törlőlapkát a helyén tartja.
 6. Hagyja az acetont legalább 10, de inkább 15 percig hatni.
 7. Vegye le az alufólia gyűszűt, majd a narancsfa pálcával óvatosan távolítsa el a felpuhult gél lakkot. A gél lakkot soha ne próbálja erővel eltávolítani.
 8. A körmöt tisztítsa meg a gél lakk maradványaitól és az acetontól, majd kezelje a körömtápláló olajjal.

Tipp: A munka könnyítésére használja a praktikus remover fóliákat, hogy a gél lakk eltávolítása a körömről kényelmes, egyszerű és gyors legyen.

Mi a különbség a Professional, az Amazing Line és a One Step készletek között?

A gél lakk készletek közötti különbség a gél lakk termékcsaládokban és az UV/LED-lámpák teljesítményében rejlik.

One step: Egyfázisú gél lakkról van szó, amelyet a letisztított és előkészített körömre a primer után egy réteg színes gélt viszünk fel, és 30 másodpercig köttetünk az UV/LED-lámpában. Ez a leggyorsabb körömépítés, de csak legfeljebb 2 hétig tart.

Amazing Line: Háromfázisú gél lakkról van szó, amelynél a színes réteg alá alapozó base megy, és a végső rétegként pedig a fénylő finish. A tökéletes fedés érdekében két vékony réteg felvitelét javasoljuk, ezek a gél lakkok akár 3 hétig is kitartanak, és természetesebb a megjelenésük.

Professional: Háromfázisú gél lakkról van szó, amelynél a színes réteg alá alapozó base megy, és a végső rétegként pedig a fénylő finish. A Professional termékcsalád gél lakkjai rendkívül pigmentáltak, így már az első rétegük is gyönyörűen fed. Kb. 3 hétig tartanak.

Mi a különbség a Professional és az Amazing Line gél lakkok között?

Amazing Line: Háromfázisú gél lakkról van szó, amelynél a színes réteg alá alapozó base megy, és a végső rétegként pedig a fénylő finish. A tökéletes fedés érdekében két vékony réteg felvitelét javasoljuk, ezek a gél lakkok akár 3 hétig is kitartanak, és természetesebb a megjelenésük.

Professional: Háromfázisú gél lakkról van szó, amelynél a színes réteg alá alapozó base megy, és a végső rétegként pedig a fénylő finish. A Professional termékcsalád gél lakkjai rendkívül pigmentáltak, így már az első rétegük is gyönyörűen fed. Kb. 3 hétig tartanak.

Miért nem tudom a gél lakkot eltávolítani?

Ha nem tudja eltávolítani a géllakkot a körméről, győződjön meg róla, hogy betartja-e a lépéseket, és használja-e az összes szükséges eszközt, például a tiszta acetont, a durva reszelőt, a szálmentes törlőt és a narancsfa pálcát. Megtudhatja ITT.

Ha a megfelelő eljárást követi, és a géllakk még mindig tart, próbálja ki a következőket:

Bizonyosodjon meg arról hogy tiszta-e az aceton. A hagyományos gél lakklemosó nem fog működni, és bármilyen kíméletesebb fajta, például a lanolinos aceton, nem fog működni, amennyiben az összetevőivel problémái vannak.

Szánjon rá időt és legyen türelmes. Hagyja az acetonnal átitatott szálmentes törlőt a körmén hosszabb ideig, akár 20-25 percig is. Az első 15 perc után ellenőrizze a körmök állapotát, próbálja meg óvatosan eltávolítani a gél lakk megpuhult részeit, tegyen acetont a szálmentes törlőkre, és csomagolja be velük újra a körmöket. Így a friss aceton bejut azokba a rétegekbe, ahol a gél lakk szilárdan tart, és utána hamarabb fellazul. A gél lakkot soha ne tépkedje erővel! Ezzel feleslegesen károsítaná a saját körmét.

A körömépítéskor hagyja ki a primer-t. Ami azt szolgálja, hogy a gél lakkok jobban tartsanak. Ha gondot okoz az eltávolítása, akkor Önnek a primer teljesen felesleges, és gondos előkészítéssel a manikűr szépen fog tartani anélkül is. Ráadásul utána könnyebb megszabadulni a gél lakktól.

A rétegek között törölje le a fixálót. A fixáló egy áttetsző, ragacsos folyadék, amely a gélek vagy gél lakkok felületén képződik, miután azok az UV- és LED-lámpákban megkötöttek. Elsősorban a gél lakkok különböző rétegeinek egymáshoz való kötését segíti elő, és ezáltal a manikűr tartósságát. Ha minden egyes megkötött réteggel együtt letörli a fixálót, csökkenti a rétegek egymásba kapcsolódásának az erejét, és eltávolításkor az aceton jobban elbánik velük.

Cseréljen alapozót. Ha extra erős az alapozója, lehetséges, hogy az aceton a körmökön nem tud megbirkózni vele. Próbálja ki ezt az alapozót és topot: NANI Super Soak, amelyek az acetonnal érintkezve jobban oldódnak, és a gél lakkot könnyebb lesz eltávolítani.

Használjon reszelőt. Ha az összes módszer ellenére sem tudja acetonnal eltávolítani a gél lakkot, óvatosan távolítsa el reszelővel (vagy elektromos csiszológéppel). Használjon 150/180-as vagy 180/240-as reszelőt. Vigyázzon, hogy ne sértse meg a saját körmét.

Miért nem fed jól a gél lakk?

Nem minden gél lakk színe fed tökéletesen. A kevésbé pigmentált - általában világos - árnyalatoknál problémák lehetnek a fedéssel. Ezért több rétegben kell felvinni. Vannak olyan árnyalatok is, amelyek a legjobban akkor mutatnak, ha fehér alapozót használ alájuk - próbálja ki!

Miért ráncosodik a gél lakk?

A gél lakkot vékony rétegben kell felvinni. Ha vastagabb réteget visz fel, csúnya gyűrődések keletkeznek rajta. Egészen biztos, hogy nem tud vékonyabb réteget felvinni? Ellenőrizze a lámpáját - lehet, hogy azzal van gond.

Miért nem tart a gél lakk?

A leggyakoribb probléma a primer kihagyása a köröm előkészítése során még a gél lakk felvitele előtt. Ha Önnél nem ez a helyzet, akkor lehetséges, hogy máshol van a hiba - például a választott alapozóban, amely nem biztos, hogy Önnek megfelelő. Mindannyian különbözőek vagyunk, és a körmeink is reagálnak a testünkön bekövetkező fiziológiai változásokra. Próbálja ki például Super Soak alapozónkat, amellyel rengeteg ügyfelünknek kiválóak a tapasztalatai!

Használhatom a gél lakkot az akrilra is?

A gél lakkot használhatja az akrilra is. Tartóssága megegyezik az UV-gélekével.

Készülékek

Mi a különbség a 48 W-os, a 72 W-os és a 120 W-os lámpák között?

A nagyobb lámpateljesítmény hozzájárul a termékek gyorsabb és jobb megkötéséhez. A gél lakk esetében elegendő egy kisebb teljesítményű lámpa, de az UV-gélekhez nagyobb teljesítményű lámpát javaslunk (a felhasznált anyagréteg vastagsága miatt).

Milyen porelszívót szerezzek be?

Mielőtt beszerezne egy porelszívót, először is jó tudni, hogy milyen gyakran fogja használni - akár otthon, vagy a szalonban. A szalonban elsősorban a teljesítménye fogja érdekelni. Minél nagyobb teljesítményű a porelszívó, annál jobban elszívja az összes lecsiszolt anyagot.

 

Milyen csiszológépet szerezzek be?

Mielőtt beszerezne egy csiszológépet, először is tegye fel a kérdést, hogy milyen gyakran fogja használni - akár otthon, vagy a szalonban. A szalonban értékelni fogja a csiszológép sokkal nagyobb teljesítményét, nagyobb sebességét (legalább 25 000 fordulatszám) és tartósságát. Ezután már csak Önön múlik, hogy a csiszológép működését a lábpedállal is vezérli-e. Ha otthoni használatra keres csiszológépet, akkor a jobb /bal forgásirányt kifejezetten praktikusnak fogja találni - így bármelyik kézzel könnyebben megy a csiszolás.

UV-gélek

Alkalmazhatok hagyományos UV-géleket és gél lakkokat polygéllel épített körömre?

Természetesen, számos egyéb anyagot is kombinálhat a polygéllel. Ha tovább szeretné díszíteni a körmöt, járjon el a megszokott módon. A polygéllel épített köröm nem különbözik az UV-géllel, akrillal vagy akrilgéllel épített körömtől.

A polygéllel történő építés során használhatom a hagyományos cleaner-t a polyliquid helyett?

A polygéllel való munka során mindig mártogassa az ecsetet a polyliquidbe. A cleaner erre nem alkalmas. Ugyanis kisebb koncentrációban tartalmaz izopropil-alkoholt, amely mindkét termék fő összetevője, és amely elengedhetetlen a polygél könnyű kezelhetőségéhez.

A polygél felvitele előtt is kell primer-t és base-t használnom?

Mint az egyéb szokványos körömépítő anyagok esetében, a primer használata lehetővé teszi, hogy a polygél jobban tapadjon a körömhöz. Viszont akkor már a base-re nincs szüksége, de ha a körömépítés előtt már megszokta, egyáltalán nem gond.

Hogyan dolgozzunk a körömsablonokkal?

A körömsablonokkal dolgozni nem nehezebb, mint a tip-ekkel. Hogy egyszerűbben elmagyarázzuk a folyamatot, készítettünk egy rövid útmutató videót.

Mit tegyek, ha a gél nagyon folyós és nehéz vele dolgozni?

Az UV-gélek nagyon érzékenyek a környezet hőmérsékletének változására. Ha nehéz vele dolgozni, tegye egy időre a hűtőszekrénybe. Ha a környezeti hőmérséklet csökken, a gél sűrűbbé válik.

Mi a különbség a tip rövid és hosszú kontaktus sávjai között?

Használhatja a rövid kontaktus sávval rendelkező tip-et, ha rövid körömágyon szeretné a körömépítést megoldani. Van egy másik előnye is - természetes módon követi a természetes köröm formáját és ívét. Mindazonáltal a hosszabb kontaktus sávval rendelkező tip-eket gyakrabban használják.

Hogyan alakíthatom ki a C-ívet?

A C-ív elengedhetetlen a géllel vagy akrillal történő körömépítés során. Ezt a köröm stresszpontjának is nevezik, és megakadályozza, hogy a köröm letörjön, és kellemetlen sérülést okozzon. Ráadásul enélkül a köröm hajlamos leesni, és nem tűnik természetesnek. Készítse el a C-ívet úgy, hogy a legmagasabb pontja a köröm hosszának körülbelül ?-ad része legyen a körömágybőrtől távolabb. Ha még nem ismeri a körömépítést, válasszon vastagabb gélt, amely nem folyik és könnyebb vele dolgozni. Vegyen ki egy golyót a gélből, és kezdje el teríteni a körömre a szélek felé. Az ívnek fokozatosan emelkednie kell, majd ismét csökkennie.

1. Ano 2. Ne

1. Igen; 2. Nem

Miért nem köt meg néhány gél a lámpában?

A különböző géleknek különböző a pigmentáltsága, és valószínűleg a sötétebb árnyalatokkal van gondja. Ezek általában a legpigmentáltabbak, így a kötési idő meghosszabbodhat. De nagyon vékony rétegben alkalmazza őket. UV-lámpában 1-2 perc, LED-lámpában 30 másodperc elegendő a megkötéséhez. Egy második vékony réteget is felvihet, és megismételheti a folyamatot. Ezeknél az árnyalatoknál használja a fixálómentes finish gélt, amelyet ismét egy vékony rétegben vigye fel.

Miért éget a gél a lámpában?

Az UV-gél akkor éget a lámpában, ha a körmét túlságosan lecsiszolja vagy fel van sértve, így a felülete nagyon érzékeny a hőmérséklet változásaira. Szolgálnék egy apró tanáccsal: Ha égeti a körmeit, gyorsan vegye ki a kezét a lámpából, hagyja, hogy a fájdalom csillapodjon, majd tegye vissza a lámpába a hátralévő időre. Az építőgél első rétegei égetnek a legjobban, utána már nem olyan zavaró.

Ez a fedőlakk miért nem fényes?

Ha nagy igénybevételnek teszi ki a körmeit, és fixáló fedőlakkot használ, előfordulhat, hogy néhány nap múlva matt lesz, és már nem fog fényleni. Ebben az esetben javaslom kipróbálni a fixálómentes fedőlakkot, amely sokkal tartósabb. Kényelmesen felvihető, könnyű az állaga, rendkívül fénylő és nem sárgul meg.

Miért repedezik a körmökön a végső fedőlakk?

Ennek az oka a lámpa rossz fénycsöve lehet. Az is fontos, hogy milyen anyagot használt a finish alatt. Minden anyagnak eltérő a keménysége - például az UV-gél keményebb a gél lakknál, a gél lakk pedig sokkal keményebb, mint a körömlakk. Mindig az alapozó lakkhoz illő fényt használjon. Ha a fedőlakk nagyon kemény (és valószínűleg UV-gélre szánták), akkor garantáltan berepedezik a gél lakkokon és a körömlakkokon. Vigyázat - a dermesztő hideg is gondot okozhat!

Miért nem tart a gél? Miért válik fel, vagy éppen az egész lejön?

Számos oka lehet annak, hogy a gél nem tart a körmökön. A leggyakoribbak közé tartozik a köröm rossz előkészítése a körömépítés előtt. A körömágybőrhöz túl közel alkalmazott gél szintén problémát jelenthet. Az ok lehet a körmök gyors zsírosodása vagy a hormonális egyensúlyhiány is. Nézze meg a blogomat, ahol a legtöbb okot egy mindenre kiterjedő cikkben foglaltam össze “Miért nem tart a gél lakk körmeimen?” címmel.

Hogyan kell eljárni az UV-géles körömépítés során? Milyen dolgokra van hozzá szükségem?

Mielőtt elkezdi az UV-géles körömépítést, gondoskodjon arról, hogy minden szükséges eszköz kéznél legyen:

 • Primer
 • Cleaner
 • Szálmentes törlők
 • Tip-készlet körmökre
 • Ecset körmökre
 • Tipvágó
 • Tip-ragasztó
 • Narancsfa pálca
 • Reszelők
 • Buffer
 • UV-gél-készlet - alapozó, építő, színes gél és a végső fedőlakk

Vágja le és tisztítsa meg a körmöt egy szálmentes törlőn lévő - cleaner körömtisztítóval. Ez megtisztítja a körmöt a szennyeződésektől és a zsírtól. Ne használja újra a törlőt, mivel így a nem kívánt szennyeződések visszakerülnek a körömre.
Óvatosan nyomja a körömágybőrt a narancsfa pálcával a szélekhez. Segíthet magán a "Cuticle Remover" körömágybőr lágyítóval. Mattítsa az egész körmöt egy bufferrel, hogy ne maradjanak a körmön fényes területek. Ezzel megakadályozza, hogy az UV-gél később leváljon a körömről.

Válassza ki a megfelelő tip méretet úgy, hogy a különböző méreteket egyenként a köröm mellé teszi. Vigyen fel ragasztót a tip megfelelő méretű kontakt sávjára.
45°-os szögben vigye fel a körömre - így elkerülheti, hogy a ragasztóban fertőzéseket vagy gombásodást okozó légbuborékok keletkezzenek. Törölje le a felesleges ragasztót egy szálmentes törlővel. Vágja le a tip-et egy tipvágóval a kívánt hosszúságra és formára. Úgy reszelje le az átmenetet a tip és a köröm között, hogy ne legyen látható. De ne a saját körmét reszelje! Ismét mattítsa az egész körmöt egy bufferrel. Vigye fel a körömre a primer-t vagy blonder-t, hogy a gél jobban tapadjon és hagyja megszáradni.

Óvatosan kenje fel az alapozó gélt vékonyan a köröm közepétől a szélek felé, úgy, hogy ne érjen a körömágybőrhöz. Ha a gél befolyik a körömágybőr mellé, óvatosan távolítsa el egy narancsfa pálcával. Köttesse 2-3 percig.
Kezdje el a köröm formázását az építő géllel. Vigyen fel egy gélgolyót a köröm közepére, és óvatosan terítse a szélekig és vissza. Így hozza létre a köröm stresszpontját, az úgynevezett "C-ív"-et. Köttesse 2-3 percig, majd ismételje meg a folyamatot. Most vigye fel a gélt egészen a körömágybőrig. Ismét köttesse. Törölje le a fixálót, és reszelje a körmöt a kívánt formára. Most már alkalmazhatja a színes gélt, vagy francia manikűrt készíthet a cover és a fehér gél használatával. Végül mindig alkalmazzon egy végső fedőlakkot - finish UV-gélt és köttesse a lámpában. Kezelje a köröm környékét bőrtápláló olajjal.

Nem talált választ a kérdésére? Hívja fel a +36 1 848 0787 telefonszámot munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között vagy írjon az info@naninails.hu e-mail-címre. Ott biztosan megkapja a választ!

arrow car cart clock hat letters menu kocka_7 kocka_11 kocka_3 nani3 kocka_6 kocka_8 kocka_5 nani5 kocka_2 kocka_10 kocka_vanoce_10 kocka_2 kocka_1 kocka_12 kocka_4 person search star